El bar Gallego guanya el premi a la tapa popular del II Concurs de Tapes

Divendres, 17 d'octubre de 2014 a les 00:00
En segona posició ha quedat el bar Molina i en tercera, el bar Ruz

Amb més comerços participants que a la primera edició, un alt nivell en les tapes presentades i una alta participació, la segona edició del Concurs ha tornat a ser un èxit. Del 20 de setembre al 4 doctubre, un total de 15 establiments participants -tres més que lany passat- van oferir per només 2,5 la seva tapa acompanyada dun quinto San Miguel, empresa patrocinadora del Concurs.

El 18 doctubre es va entregar el premi a la tapa més votada pels clients, a la Sala de Plens de lAjuntament de Canovelles en un acte presentat per lalcalde, José Orive; el regidor dUrbanisme, Emiliano Cordero; la presidenta de Comerç Actiu Canovelles, Antonia Alfonso i la secretaria de lassociació, Amparo Medina.

El primer premi a la Tapa Popular el va guanyar el bar-restaurant Gallego; el segon, el bar Molina i el tercer premi, el bar Ruz. A banda daquests premis, es van entregar els dos vals del sorteig del Concurs: un per a un sopar i un altre amb 100 per a gastar en els comerços de Canovelles. Isabel Olivieres i David Revellés van ser els afortunats.  

El concurs no només ha servit per donar a conèixer el sector de la restauració del poble i posar de relleu un hàbit entre els habitants de Canovelles i dels pobles veïns molt arrelat: anar de tapes; sinó que ha aconseguit novament crear un ambient de colla envejable, ha assegurat lalcalde, afegint que la valoració daquesta segona edició és molt positiva. La presidenta de lassociació Comerç Actiu Canovelles, organitzadora el concurs, ha destacat, per la seva part, el caràcter familiar del concurs han gaudit del concurs famílies senceres de Canovelles i de fora del municipi: pares, mares, fills, avis i àvies. Feia goig passejar per Canovelles.

Cal esmentar també que el jurat professional del Concurs format pel president del Gremi dHosteleria del Vallès Oriental, un membre de lempresa patrocinadora San Miguel, un membre de lassociació Comerç Actiu Canovelles i un membre de la Confraria de la Tapa -que es va crear lany passat-, va triar durant la 7a Mostra de Comerç Local la tapa del bar El Templo com la Millor Tapa 2014.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:43

Imatges