Preparats per disfrutar de les emocions?

Dilluns, 22 de setembre de 2014 a les 00:00
Can Palots ens proposa riure, somriure i gaudir del bon humor, la dansa, el teatre i la música. T'ho perdràs?
 
Els millors espectacles, a casa.
 
Diumenge, 28 de setembre. 18 h. Cumulonimbus. Caos.Un grup de joves surten de festa una nit de divendres i, com era desperar, lendemà tots i totes tenen una ressaca tan monumental que no aconsegueixen recordar res del que va passar. Cadascú rep un missatge que els amenaça amb explicar tot allò que van fer la nit anterior. La gran pregunta és: què va passar?  
 
 

Diumenge, 5 doctubre. 18 h. Teatre Plegable La fàbrica de joguines defectuoses.  Des de la finestra de l'habitació d'en Marcel·lí, situada al primer pis de la segona casa blanca del carrer principal d'aquest poblet, es pot veure el camí que porta fins la Fàbrica de Joguines. Allà és on comença la història d'una joguina coixa i un poc moixa, que es pensava que calia tenir dues cames per poder recórrer món. Un viatge inesperat per descobrir que allò que més desitjava mai li faltaria.      

 

Dissabte, 11 doctubre. 21 h. Anexa. Confessions de dones de 30. Les converses entre dones són molt més divertides que les converses entre homes. Quan les dones parlen en confidència entre elles són més desinhibides, més mordaces, més picants, més rialleres.La Meri, la Yolanda i la Mònica ja fa temps que es coneixen, que són amigues. La complicitat que tenen entre elles és absoluta, i juntes es tornen encara més còmiques del que són per separat.Aquestes confessions ofereixen loportunitat de ficar-se en una conversa íntima entre tres actrius, que saben compenetrar-se a la perfecció per aconseguir el riure de tothom.

Dissabte, 18 doctubre, 21 h. Rebeca Rodríguez. Presenta el seu nou disc Acompáñame. Rebeca Rodríguez presenta el seu nou disc a Canovelles amb la intenció de donar a conèixer el seu un treball més fresc amb un repertori de 10 cançons duna varietat musical que passa pel Pop-Rock, el Reggae, el Punk o les balades. Es un disc jove de temàtica social i de superació. Els temes expliquen històries dentrebancs, de caigudes, de mals moments shan de superar i de com els seus personatges ho fan.  

 

Diumenge, 19 doctubre. 18 h. Acte Quatre. Dansa dagost. A dues milles dun poblet del comtat de Donegal, Irlanda, viuen les cinc noies Mundy, totes solteres, amb Michael, el fill de set anys de la germana més petita. Lestiu de 1936 la tornada del pare Jack, glòria local i familiar, després duna missió de trenta-cinc anys en una leproseria a Uganda, i la visita de Gerry, el pare absent de Michel, marquen un punt dinflexió en les seves vides. El seu món antic, rural i catòlic, sesquerda per obrir-se cap a nous horitzons.  

 

Divendres, 7 de novembre, 22 h. Planeta Impro. Improshow.cat. Planeta Impro presenta un espectacle en català i dedicat 100% a Catalunya, on  ens en riurem de nosaltres mateixos i de tot el que ens envolta. A partir dels vostres títols i suggeriments, improvisarem al voltant de lactualitat i la cultura catalana, en un espectacle diferent i únic a cada funció! Els actors surten a escena sense guió i és el públic qui proposa el que vol veure.  A partir dels títols i suggeriments, improvisaran al voltant de lactualitat i la cultura catalana, des de lAPM o el 3/24, als castellers.  

Dissabte, 15 de novembre. 21 h. Sweets events. Dos hombres solos, sin punto com...ni ná. La companyia ens diu: Dos hombres solteros de treinta y pocos y cuarenta y tantos comparten piso en una comunidad de vecinos de cualquier ciudad de nuestro país. Uno de ellos trabaja y el otro no; uno de ellos, gordito y amanerado, lleva siempre un mandil de lunares, con abanico a juego, y se encarga de las labores del hogar; el otro, esbelto y apuesto, es un joven que sale de casa traje y corbata. Se regalan flores públicamente las reuniones de vecinos, se dan besos de complicidad y palmaditas en el culo ¿Son gays? la respuesta es NO, aunque todo el vecindario piense lo contrario.

Diumenge, 16 de novembre. 18 h. La Guilla Teatre. Lhort de Can Pitrocs. Els senyors Pitrocs tenen lhort amb les fruites, verdures i hortalisses més gustoses de tota la comarca. Quan porten els seus productes al mercat tothom els vol comprar. Però des de fa temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells els fan malbé part de la seva producció. El senyor Pitrocs decideix construir un espantaocells i acabar així amb les visites daus afamades. El nou vigilant però, té una peculiar inquietud per a un espantaocells, la curiositat de conèixer món. Serà paradoxalment un ocell, qui li donarà loportunitat de viure experiències absolutament diferents i la capacitat per poder viatjar.  

 

Dissabte, 22 de novembre. 18 h. Societat Coral Amics de la Unió. Concert benèfic de Santa Cecília. La Societat Coral Amics de la Unió ens convida per tercera vegada a la celebració del Concert de Santa Cecília amb lesperit doferir-nos una selecció musical de cant coral de primer nivell i alhora loportunitat de col·laborar amb projectes solidaris que rebran íntegrament la recaptació de taquilla. Donatiu al final del concert. Us hi esperem!!!

Diumenge, 23 de novembre. 18 h. Grup de Teatrel'Aplec. Els meus marits m'enganyen. Adaptació de l'obra de NIcasi Camps i Pinós. La Càndida és una dona de mitjana edat casada amb la Rogèlia i amb un fill drogoadicte. Quan la Càndida ja no pot més, apareix l'Eduarda, la seva difunta esposa. A partir d'aquí, la Càndida i l'Eduarda intentaran posar fi a la infelicitat del seu fill.  
 

Divendres, 28 de novembre. 21 h. XeviXaviXou. From lost to the river. Aquest dos ballarins van formar part de la companyia Chicos Mambo en la creació dels espectacles Barcelona, Paris, Caracas i Meli-Melo. Ara tornen a treballar plegats amb la idea fer a un llenguatge original i sense complexes en la barreja de lhumor i la dansa. El llenguatge de XeviXaviXou és una mescla de dansa, teatre i clown. Els dos creadors proposen un tipus despectacles que connecten fàcilment amb el públic per les dosis dhumor en moviment que els intèrprets van injectant a cada segon.

Diumenge,  14 de desembre, 18 h. La Bleda. Tut-tururut la princesa! La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il·lusió que li feia! Ep: lha perdut o li han pres? Potser li ha robat el gripau blau? Ja se sap que els prínceps tenen els dits llargs! La Princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor. I és que el seu tresor és ben diferent a com ens lhavíem imaginatL'univers de la Bleda estarà representat en un armari, tot el seu imaginari hi estarà tancat a dins...

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:43