El SAE farà el pregó de Festa Major

Dimarts, 15 de juliol de 2014 a les 00:00
I a les 22:00, a la mateixa plaça, espectacle amb el Circ Los! Apunta-ho al programa de festa major!!

Qui millor que el Servei d'Activitats Esportives municipal (SAE), que enguany celebra 30 anys d'història, per iniciar les festes? El passat 5 de juliol van celebrar laniversari amb una gran trobada al pati de lescola Congost i la presència de tots els col·laboradors que han passat pel SAE al llarg daquests 30 anys. Una trobada molt emotiva on, a més de compartir una tarda desport als diferents equipaments municipals, van gaudir dexposicions, actuacions, balls, un sopar popular i vídeos que recollien els millors moments del SAE. Una autèntica festa de lesport i una gran oportunitat per agrair la important tasca que realitzen els col·laboradors daquest servei municipal.

Les Activitats Esportives d'Estiu baten rècord de participación

El Servei dActivitats Esportives de lAjuntament ha tornat a organitzar les Activitats Esportives d'Estiu amb alumnes de 1r de primària a 4t d'ESO. La participació d'aquest any ha estat de 300 nens i nenes, superant tots els rècords de les altres edicions.

Amb una oferta molt àmplia i amb la participació dels clubs esportius de Canovelles, els alumnes practiquen durant tot el juliol handbol, futbol, atletisme, bàsquet, bàdminton i tota mena d'esports i jocs a l'aire lliure.   

Els joves d'EINA participen també al casal esportiu

Per primera vegada aquest estiu els joves del grup EINA de Canovelles participen, igual que la resta de nens i nenes del municipi, en les Activitats Esportives d'Estiu organitzades pel Serveis d'Activitats Esportives (SAE).

La iniciativa va sorgir de les famílies d'aquests joves, que demanaven que els seus fills i filles poguessin gaudir de les activitats d'estiu, com la resta de joves de Canovelles. "És una oportunitat més per afavorir la inclusió d'aquests joves en les activitats que es fan normalment al municipi" , va dir l'alcalde, remarcant que "gràcies a aquesta iniciativa, els joves d'EINA poden relacionar-se amb altres nois i noies i practicar esport durant els dies de vacances".

Enguany, s'han apuntat a les activitats esportives 5 joves dels 20 que formen part del grup al llarg de l'any. L'experiència està resultant molt positiva i enriquidora, no només per als joves d'EINA, sinó també per als monitors i la resta de nens i nenes del casal, que aprenen nous valors i noves maneres de veure i afrontar el dia a dia. 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:42

Imatges