20a marxa Canovelles-Montserrat

Dijous, 24 d'abril de 2014 a les 00:00
El proper divendres 25 d'abril, a les 18.30 h, des de la Pl. Maria Duran sortirà la marxa a Montserrat
Després d'una completa sessió d'entrenaments, iniciats el passat 16 de març, arriba la 20a marxa CANOVELLES-MONTSERRAT el proper divendres, 25 d'abril, a les 18.30 h. La sortida tindrà lloc des de la plaça Maria Duran i, durant tota la nit, els participants caminaran amb l'objectiu d'arribar tots junts a Montserrat. 
 
Encara podeu participar a la marxa, només cal que us inscriviu mitjançant els fulls d'inscripció que us facilitarà la Secció Excursionista de la Comissió Sant Antoni Abat, encarregada d'organitzar la marxa, o també descarregant-vos el full adjunt i fent l'ingrés en el compte que allà hi consta. FULL d'INSCRIPCIÓ
 
El dissabte 26 d'abril, en arribar a Montserrat, els caminadors es trobaran amb els familiars i amics que hauran viatjat, el mateix matí, amb autocar des de Canovelles per rebre'ls i tots junts faran la tradicional ofrena del Ciri que els acompanyarà durant tota la travessa i que abans de sortir serà beneït a Sant Fèlix. Un cop recuperats, els caminadors tornaran en autocar fins a Canovelles.
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:41