505 alumnes participen al Cros del Congost

Divendres, 11 d'abril de 2014 a les 00:00
El cros escolar, celebrat dimecres 9 dabril, va aconseguir novament una alta participació

Amb un dia de sol esplèndid, els alumnes de les diferents escoles de Canovelles van participar el 9 dabril al Cros del Congost, que va haver daplaçar-se per la pluja el passat 4 dabril.

Els alumes de les escoles van trobar-se a les 16.45 h al pati del Congost per començar les primeres curses de la jornada. En total van tenir lloc una vintena de curses, masculines i femenines, amb alumnes de p3 fins a 6è curs. Organitzat per lAPA de lescola i el SAE, el cros va comptar amb diferents recorreguts en funció de les edats dels participants.

Lescola Joan Miró va participar al cros amb 34 alumnes, el Jacint Verdaguer amb 86, Els Quatre Vents amb 107 nens i nenes i el Congost, lescola amfitriona, amb el rècord de participació: 216 alumnes.

El cros, que va premiar als tres primers de cada cursa i obsequiar a tots els participants amb un detall, va comptar també amb corredors de les escoles bressol de Canovelles, lescola Camins, Guerau de Liost, Joan Sanpera i Torras, lescola Jardí, així com diversos nens i nenes de la Torreta, lAmetlla del Vallès i el Club Atletisme Canovelles.

Com en les passades edicions, especialment lany passat que van córrer al cros 578 alumnes, aquest any ha tornat a ser un èxit de participació i tant alumnes com familiars van passar una tarda datletisme agradable i en molt bon ambient. 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:41

Imatges