La campanya de donació de sang de l'Institut Domus d'Olivet beneficiarà més de 140 pacients

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 12:35

Moltes gràcies per fer-la possible.

Aquest programa educatiu involucra infants i joves en la difusió de la necessitat de donar sang.

Els participants aprenen sobre la sang, la donació i aspectes de comunicació, alhora que duen a terme un servei de promoció de la salut en el seu entorn més proper.

L'activitat té diferents parts. En la primera, els alumnes reben formació amb continguts científica-mèdics, de comunicació i de valors.

A la segona part els participants creen materials per promocionar la donació de sang i organitzen la seva pròpia campanya de difusió per conscienciar el seu entorn i animar a la gent a que doni sang. També fan obsequis per els donants.

La darrera fase es dedica als agraïments i valoracions. Es tracta d'avaluar tota l'activitat conjuntament amb l'equip educatiu i fer un reconeixement amb els resultats de la campanya pel centre i pels participants.

PROGRAMA DE FORMACIÓ A LES ESCOLES

“Aprèn , participa i dona” és un programa educatiu perquè infants i joves de 6 a 18 anys adquireixin coneixements i valors a través de la promoció de la donació de sang i l’organització d’una campanya.

S’adreça a centres educatius de l'àmbit formal i no formal amb infants i adolescents d'entre 6 i 18 anys. També es realitzen formacions especials en cicles formatius i en estudis universitaris.

Els objectius son:

  • Familiaritzar-se amb el procés de donació de sang i interioritza. Ho com un hàbit de participació social.
  • Participar en una experiència en que els nois i les noies siguin protagonistes dinamitzant en el seu  entorn  una campanya de donació i realitzant els aprenentatges científics , cívics i socials corresponents.
  • Dur a terme un Servei  de promoció de la salut
  • Ser conscients de la importància de la donació de sang
  • Crear una xarxa de centres educatius amics del banc de Sang.
Darrera actualització: 11.04.2018 | 15:45

Imatges

donació sang donació sang