El CH Canovelles tercer en el Top 4 cadets de segona catalana

Dimecres, 15 de juny de 2016 a les 00:00
El torneig es va disputar amb un ambient immillorable i les graderies plenes de familiars i afició, que van animar lequip local fins a lúltim minut

El cap de setmana de l11 i 12 de juny va celebrar-se al pavelló Ca la Tona el Top 4 cadets de segona catalana. Un torneig que va concedir un flamant tercer lloc al CH Canovelles i que es va disputar al pavelló, amb un ambient familiar i festiu, sense cap incident i amb la col·laboració intensa per part del club i de tots els familiars de lequip cadet local, que van ajudar en lorganització perquè aquest torneig fos un èxit de participació.

Dissabte 11 de juny va tenir lloc el primer partit del Top 4 cadets entre La salle Bonanova i el CE castelldefels. La primera part va ser dominada pel conjunt de la Salle Bonanova, arribant al descans amb un empat dels dos equips, A la segona part el CE Castelldefels, gràcies als tirs exteriors, va imposar-se en el marcador final per un resultat de 28-34.

El segon partit és va disputar entre lequip local del CH Canovelles i el Sant Marti Corazonistas, un partit molt igualat en els primers minuts. A la mitja part lequip visitant guanyava de dos gols i va ser a la segona part que lequip visitant va fer una molt bona segona part i els locals, amb molts nervis, no van saber mantenir la igualtat i  va acabar imposant-se finalment el Corazonistas amb un resultat de 27-32. Cal destacar, en especial, el porter canovellí, Aitor Mato, que va realitzar un molt bon partit.

Diumenge 12 de juny va tenir lloc el primer partit pel 3r i 4t lloc del Top 4. Primer van jugar el CH Canovelles i la Salle Bonanova. Un partit en el qual lequip local va anar en tota la primera part per darrera del marcador, tot i fer un bon treball en atac i en defensa. Els jugadors de la Salle Bonanova, però, van fer una molt bona primera part i van acabar imposant-se per un clar 14-15. A la segona part els jugadors locals es van esforçar més i varen empatar en diverses ocasions el partit, amb una gran actuació del porter, Aitor Mato, que seria nomenat el millor jugador daquest 3r i 4t lloc. Al final del partit, a falta de 5 segons per acabar i amb un empat a 27 gols, els arbitres van xiular un penal a favor de lequip local. El jugador Gerard va aconseguir, així, donar la victòria i, per tant, el tercer lloc a lequip local amb un resultat final de CH Canovelles-La salle Bonanova 28-27.

La final va ser disputada pels equips de CE Castelldefels i el Sant Marti Corazonistas. Durant tot el partit es va veure la superioritat del Corazonistas, que no va tenir cap tipus de problema en imposar-se còmodament amb un resultat final de CE CAstelldefels - Sant Marti Corazonistas  24-33.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:55