Programa Serveis socials més a prop

Dimarts, 18 d'octubre de 2016 a les 00:00
Al novembre, comencen les entrevistes a les persones més grans de 80 anys.

LAjuntament de Canovelles està treballant en un programa adreçat a la gent gran de més de 80 anys en làmbit de latenció domiciliària, el qual es desenvolupa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i lempresa Fundació Desenvolupament Comunitari. La finalitat daquest programa és identificar situacions de necessitat i poder informar sobre els  recursos socials i comunitaris.

El programa semmarca en la Llei12/2007,d11doctubre,de Serveis Socials: els serveis socials s'adrecen especialment a la prevenció de situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic i de situacions de vulnerabilitat i de dependència i a la promoció d 'actituds i capacitats de les persones com a principals protagonistes de llur vida

El programa de visites comprèn una valoració multidimensional de les necessitats de la persona, feta per professionals diplomats en treball social, educació social o infermeria, mitjançant un qüestionari. -Finalment, fan una recomanació del seguiment requerit per cada persona que pot ser urgent, a curt termini o abans dun any per part dels serveis socials.

Més informació Serveis Socials, a C. Pi, 19, 2n, (08420) Canovelles i al telèfon 93 840 27 95.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:56